Feminizarea fortata este o practica BDSM in care partenerul dominant face ca barbatul sa isi asume rolul de femeie supusa. Acest lucru poate include purtarea hainelor de femeiel, feminizarea numelui (de exemplu daca il cheama Alin, va fi strigat Alina) si adoptarea unui comportament feminin.

In unele cazuri, aceasta tehnica de BDSM se rezuma doar la astfel de activitati, dar cei care doresc sa sexualizeze in totalitate aceasta activitate pot practica si sex anal. O buna parte din persoanele care practica feminizarea fortata doresc sa se simta ca niste femei vulnerabile, care sunt fortate sa detina contact sexual impotriva vointei lor.

ce este feminizarea fortata

Pot fi folosite diferite seturi de BDSM penetru a face jocurile si mai intense. De exemplu, niste catusi pentru lecarea mainilor pot face barbatul feminizat sa se simta si mai vulnerabil.

Cu toate astea, practicile de BDSM nu ar trebui sa includa viol adevarat, ci doar jocuri in care se joaca un rol, amandoi partenerii fiind de acord cu aceasta activitate.

Inainte de aplicarea acestor activitai, trebuie sa se discute anumite reguli ce nu trebuiesc depasite si alegerea unui cuvant de siguranta care, odata spus, jocul se opreste complet, brusc.

O parte din placerea jocurilor de feminizare fortata vin de la presiunea societatii asupra rolului de barbat traditional. Un barbat e posibil sa trebuiasca sa se comporte matur si sa fie mereu responsabil, neinfricat. Aceste jocuri ii ajuta sa ia o pauza de la masculinitate si sa priveasca lumea dintr-o alta perspectiva.

tehnici de feminizare a barbatului

Daca ai pe cineva care sa te forteze sa fii femeie, e posibil sa simti ca toata presiunea sociala pusa pe umerii tai atunci cand esti numit „barbat” dispare. In aceste jocuri, nu este vina barbatului ca se comporta ca o femeie, ci este „fortat” sa aiba acest rol. Acest lucru il ajuta sa scape de vina faptului ca se comporta ca o femeie supusa.

Este vorba despre umilinta in jocurile de feminizare fortata?

Cu toate ca este vorba de un joc BDSM, nu este neaparat vorba de umilinta, ci de supunere. Atunci cand barbatii tratati ca pe niste femei supuse, acestia se pot simti umiliti sau pur si simplu eliberati de responsabilitatea pe care societatea o pune pe umerii lor.

In general, supunerea si uimilinta merg mana in mana, asadar daca cuplul respectiv vede feminizarea ca pe o forma de uimilinta, atunci da, in feminizarea fortata este vorba de uimilinta. Este o parere subiectiva care difera de la cuplu la cuplu.

Cum se practica feminizarea fortata?

Acest tip de jocuri este cel mai comun in cuplurile de barbati gay, insa poate fi intalnita chiar si in cuplurile heterosexuale. Barbatul se imbraca cu haine de femeie (fenomen numit cross-dressing) si adopta comportamentul (inclusiv limbajul) unei femei.

Cum devin barbatii feminizati fortat? Cum capata ei acest fetish?

Multi barbati sustin ca au avut acest fetish inca de cand erau mici. Acestia sustin ca de cand erau mici erau pasionati de lucrurile de femeie cum ar fi imbracamintea, pantofii cu toc si chiar acea geanta roz sclipitoare. Totusi, se simteau in acelasi timp atrasi de femei, deci nu era vorba de homosexualitate.

Acestia duc de regula o viata normala, au familie, copii, sunt intr-o relatie heterosexuala insa in timpul jocurilor erotice alaturi de sotie, isi manifesta aceste trairi ascunse.

Acestea sunt persoanele care practica feminizarea fortata „naturala”, insa exista si persoane care au fost torturate de mici, care au fost fortate sa se comporte ca niste femei iar acum la varsta de adulti sunt confuzi in legatura cu aspectul sexual si nu stiu exact cu ce persoane se identifica, dezvoltand astfel fetish-uri de sissy, cuvantul englezesc ce inseamna „barbatul feminizat”

Acestea fiind spuse, multi barbati nu s-au gandit niciodata la asta. Au incercat intr-o zi in gluma iar acum a devenit un stil de viata, imbracandu-se precum femeile si jucand roluri de feminizare fortata cu persoana iubita in mod regulat,

Cui i se potrivesc aceste jocuri?

Cu toate ca multi barbati isi doresc sa se exteriorizeze precum o femeie, sa incerce sa joace acest rol, nu intotdeauna este posibil. Femeia trebuie sa aiba un caracter impunator, sa poate juca rolul dominant pentru ca aceste jocuri sa functioneze. Daca partenera de viata este o persoana timida, nu va functiona in totalitate.

Totusi, chiar si in aceste ocazii, femeia poate juca rolul unei femei puternice. Tine minte: este doar un joc, nimeni nu este cu adevarat supus, fiecare are voie sa fie ce vrea.

Sunt multe cupluri heterosexuale care la inceputul relatiei nu aveau niciun astfel de gand, ins acu timpul, datorita a diferite jocuri BDSM au ajuns sa joace acest rol, care le-a placut iar acum il practica in mod regulat.

Riscurile jocurilor de feminizare fortata

Cu toate ca nu exista riscuri in mod direct ale acestui joc, este important ca ambii pateneri sa inteleaga foarte bine faptul ca este doar un joc iar dupa terminarea sa, acestia vor reveni la statutul de persoane egale.

Nu este deloc sanatos ca o persoana sa traiasca rolul unei femei supuse in permanenta, deoarece ii poate afecta perspectiva asupra lumii. Aceste fetish-uri trebuie sa fie „consumate” cu limita.

De asemenea, este foarte importanta alegerea unui cuvant de siguranta. De exemplu, multe cupluri aleg un cuvant complet non-sexual cum ar fi „pepene” pentru a opri jocul. Odata ce acest cuvant a fost pronuntat, jocurile s-au oprit in totalitate. Este important ca cele doua persoane care practica jocurile de feminizare fortata sa isi cunoasca limitele.

sfaturi feminizare fortata

Cuvantul de siguranta „pepene” este foarte usor de pronuntat si de tinut minte, asadar este perfect pentru a fi folosit pe post de cuvant de siguranta.

Concluzie

Jocurile de feminizare fortata sunt perfecte pentru cuplurile care doresc sa aduca ceva nou in viata lor sexuala, mai ales daca deja sunt obisnuite cu jocurile BDSM. Barbatul se imbraca si se comporta ca o femeie supusa iar partenera sau partenerul ia rolul de persoana dominanta, spunandu-i acesta ce sa faca si mentinand acte sexuale in care barbatul feminizat ia rolul de femeie.

Cu toate ca aceste jocuri nu sunt pentru oricine, pot ajuta cuplurile sa se descopere din alte perspective in care nu au ocazia sa se cunoasca in mod natural, in viata de zi cu zi.